Syyskuussa juhlitaan!

Villivarsa 9/2013

Syyskuussa Villivarsa juhlii 30-vuotista taivaltaan! Juhlaa vietetään kakuin ja lahjoin syyskuun lehdessä, mutta myös ihanin muistoin täällä Villivarsan blogissa.

Kansikuvassa poseeraa Fixu-poni, oikealta nimeltään Eager Wee. Fixu oli tosielämän villivarsa, nyt paljon nähnyt ja kokenut luottoponi. Jutusta voi loukea Fixun elämän ihmeellisistä käänteistä sekä Villivarsan historian kohokohdista.

Villivarsa 9/2013

Juhlaan kuuluu tietysti kakku ja mahtavia lahjoja. Kakkua koristaa luonnollisesti vihreällä laitumella kirmaileva villiäkin villimpi varsa. Viherryksen saa aikaan ydintalvellakin, elintarvikevärillä tietenkin!

Lahjavinkkejä ja -toiveita kyselimme teiltä lukijoilta Facebookissa. Kuinka ollakaan, ensimmäisenä mainittiin hevonen! Kokosimme lahjaideat myös toimituksen poppoolta.

Villivarsa 9/2013Villivarsa 9/2013

Jos kakku ja lahjat kuuluvat juhlaan, vielä tärkeämpiä ovat ystävät. Kerromme viisi erilaista tarinaa siitä, milloin ystävä on ollut korvaamaton!

Villivarsa 9/2013

Marimin julisteessa

Uusi ravikuningatar Marimin on syyskuun lehden julisteessa. Viime vuonna poseeraamaan pääsi tänä vuonna kuninkuutensa uusinut Erikasson, joten tällä kertaa valinta oli helppo tehydä kuningattaren hyväksi!

Syyskuun Villivarsa on ilmestynyt torstaina 5.9.2013.

[whatsapp url="https://villivarsa.fi/2013/09/syyskuussa-juhlitaan/#wa" title="Syyskuussa juhlitaan!"]