Helsinki International UB Horse Show – Huippuratsastajat Helsinkiin

29. Helsinki International UB Horse Show järjestetään Hartwall Areenalla 17.-20.10.2013. Helsinkiin kisailemaan saapuu aimo joukko nimekkäitä ratsastajia.

Roger-Yves Bost
Horse Show’n tiedotustilaisuudessa esiteltiin tähtikaartiin kuuluva ranskalainen huippuratsastaja Roger-Yves Bost, joka voitti viime lokakuussa Helsingin maailmancupin hevosellaan Castle Forbes Myrtille Paulois. Vielä ei ole varmaa, millä hevosella Bost tänä vuonna kilpailee.

Hartwall Areenalla nähdään tänä vuonna seitsemän maailmanlistan top 10 -ratsastajaa, useita tuoreita EM-mitalisteja, hallitsevat olympiakulta- ja hopeamitalistit, kaksi kolmesta maailmancupin finaalin kärkikolmikosta sekä Suomen EM-joukkue.

Ykkosnimiä tänä vuonna ovat EM-joukkuemitalisti Christian Ahlmann, Lontoon kaksikertainen hopeamitalisti Gerco Schöder ja tuore Euroopan mestari Roger-Yves Bost (kuvassa).

Suomalaisista Horse Show’ssa nähdään Sebastian Numminen, Satu Liukkonen, Maiju Mallat, Niklas Aromaa, Anna-Julia Kontio sekä unkarilais-suomalaiset Henri ja Kaarlo Kováscin.

Kouluratsastajista nähdään ensimmäistä kertaa Helsingissä britti Sarah Millis. Ruotsin Jennie Larsson, Caroline Darcourt ja Eve Ulf sekä Tanskasta saapuva Bo Høstrup ja Suomessa monesti kilpaillut Dina Ellermann ovat myös mukana mittelöissä. Suomalaisjoukkueen koulupuolella muodostavat EM-kouluratsastajat Mikaela ”Fia” Lindh ja Stella Hagelstam sekä EM-joukkueen vararatsastaja Alexandra Malmström.

Horse Show nähdään myös televisiossa. Lauantaina 19. lokakuuta lähetys alkaa TV2:ssa klo 14:15. Sunnuntaina samalla kanavalla tapahtuman menoa pääsee seuraamaan klo 14:45 alkaen. Lähetyksissä selostajana toimii Marcus Backlund. Esteratsastuksen asiantuntijana on Nina Fagerström ja kouluratsastuksessa Jorma Kainulainen. Ruotsinkielisestä selostuksesta vastaa Marianne Nyman.

Nyt tunnelmaan! Katso kuvassa olevan Roger-Yves Bostin ja Castle Forbes Myrtille Pauloisin voitokas rata viime vuodelta (alkaa kohdasta 1:28).

Katso myös Helsinki International Horse Show’n sivut Facebookissa!

Lue lisääHelsinki International UB Horse Show

[whatsapp url="https://villivarsa.fi/2013/10/helsinki-international-ub-horse-show-huippuratsastajat-helsinkiin/#wa" title="Helsinki International UB Horse Show – Huippuratsastajat Helsinkiin"]

Avainsanat: , , ,