HIHS: Suomen joukkue on valmis kisaamaan

Koulu. Em.tanskassa miUkana. Henrillä uusi ratsu:

– us 11v hollantilainen ruuna, joka on ollut mulla kaks viikkoa. Katsotaan itä saadaan tehtyä, suuria odotuksia ei ole. Kiva olla Helsingissä. Hevonen on kilpailua Saksassa kansallisella tasolla, on tottuut kilpailemaan. Toivottavasti muistaa ohjelman. Analyysin silti tulla olla mukana ja sada hyvän alun ensi kauteenuuden hevosen kanssa.

Fia ekan kerran pvm-kisoissa kolme vuotta sitten, mailla tauko on jälkeen. Hevonen on vähän lzaivireessä, toivottavasti pysyy kasassa. Fia solmut kehittämässä knokoutkisaa.toicotaan, että se jatkuu kilpailuna, nyt se on vain show. Tavoitteena kultaa ja kunniaa.

Stella: erikseen jälkeen Antarktis tulla Suomeen, mutta menon helpostikin tallille treenaamaan. Hyvät puitteet ja jää treeniseuraa. Tulin torstina kotiin, hevonen ei ole ehtinyt paljon palautua. Hevonen on ollut hyvässä kunnossavähän muutettiin treenitaåaa. Prosentit eivät riitä. Saatu hyviä vinkkejä

Juuli suoraan Oslosta. Ensimmäinen hallikisa tälle vuodelle. Hevoset hyppäsivät hyvin, suurta menestystäkin ei tullut. Hyvillä mielin, fardonin kanssa päässyt koko kesän hyppäämään fluoria, nyt totutellaan halliin. Se o iso hienoinen ja iso laukka.nlandliebste aikaluokkia 140-145′ fardonin pe iso luokka, GPS, wordl cup.

Maiju matkustanut kolme päivää suoneen ja ajanutöisin.n matka on ollut. Molempia hevosia nostetaan tasolle, uuden edessä, mutta pitäisi siihen pystyä. Hyvällä, odottavalla fiilikselllä. On treenannut ja käynyt yhdet kisat hallissa. Ei arabi tosin. Hyppään armani pienemmän ja gp ja wordl cup. Toinen ekana päivänä isomman.

sebbe: 15 min sitten vielä kuormaautossa. Hevosista ei vielä tiedä, fiilikset on hyvät, mukana elektra ja vihaan, lähinnä kokemuksen takia ja ollakseen ens vuonna iskussa isoissa luokissa. Elektra hyppää enemmän, tavoiozytteena ruseti q140-145 Tasolla. Hevoset on hyvässä vireessä, en lis nuutenoTtanut niitä mukaan. Cushana on hevonen, joka ei välitä mistään.

Satu ja celestine. Tanskassa ekan hallikisast, testattiin uusia asioita? Kokenut pitäis olla kohdallaan. Pe pääruoka, lauantaina gp, jos kaikki he on, Suvi wc.

Kaarlo: edustanut Suomea tämän vuoden ajan. O ollut oikein nukAbvaa, hyvä porukka. Mukana hypännyt vastus, 12ruuna. Ratsastanut 4-v saakka, tulee hyppäämään isoja luokkia 145, gp ja wc. En ole hypännyt viidedtähden wordl cupia, nyt nähdään. Kakkosdivarissa oon hypännyt wordl cupi! Paras sijoitus Bratislavalle nationalismi cup, hyvä tunne kisoissa. Joukkueessa oli hyvä tunnelma. Tuli nolla gpssa ja sain kvaalin eteenpäin normandiaan. Ensimmäinen kelpa kisoissa Suomessa. Terveellisesti jännittää, lapsuudesta saakka olen saanut tarroja suorat show’ssa ja katsonut telkkaristaa, haaveillut, että pääsisin tänne. Dream Comptel TrueType. Solun ollut viime vuosina katsomassa. Viime ma ylin Suomeen talInnastaa. Tervakoskelle Teija ja Kalle sopenlsoman luo. Tallinnassa hallikisast, puhtaasti gp myös uusimmassa, sija 4.

Aki Ylönen ja Henrik ehnroth, joukkueenjohtaja.

Kisa sunnuntaina, pe ja li osana hyvää aikaa katsoa miten hevoset hyppäävät. Esteet ovat hyvässä kunnossa. Wc on haasteellinen, kun kausi lähtee liikkeelle. HEvoset ovat hyvässä kunnossa, kausi saa ja monet odottavat hyvää starttia kaudelle. Hevoset ja testataan paranee koko ajama, aina sepittää siis keksiä jotain uutta.

Melkein koko em- joukkue on paikalla, se on hienoa, paikalla koko Suomen kurki. Voidaan odottaa hyviä suorituksia, ehkä jopa on luokkavoittoihin. Vastassa on kovis ratsastajia. Odotukset ovat korkealla.

 

 

[whatsapp url="https://villivarsa.fi/2013/10/hihs-suomen-joukkue-on-valmis-kisaamaan/#wa" title="HIHS: Suomen joukkue on valmis kisaamaan"]