Iloa ja menoa marraskuuhun

Villivarsa 11/2013

Marraskuussa ei masennuta vaan annetaan pakkasen panna vauhtia kaikkiin puuhiin!

Voimme ottaa mallia Villivarsan kannessa ja jutussa esiintyvistä Anna-Julia Kontiosta ja Fardonista. Kaksikko tekee töitä, kilpailee esteratsastuksen huipulla ja nauttii elämästä.

– Kun Fardonin kanssa on hyvä kaveri, se on mitä ihanin ja lempein hevonen, Juuli kuvailee kumppaniaan.

Villivarsa 11/2013

Jos Juulin ja Fardonin päiviin kuuluu paljon työtä, sitä tehdään myös koti-Suomessa. Tutustuimme Miika Åfeltiin ja tämän supervahvoihin työhevosiin. Miikan kauraturvat kyntävät muun muassa perunapeltoa, jonka satoa riittää myyntiin asti.

Villivarsa 11/2013

Löytyykö sinun kaapistasi ratsastushousut, joiden lahkeet ovat liian lyhyet? Tai ratsastushousut, joiden tarrat painavat ikävästi? Marraskuun Villivarsan Tehdään itse -palstalla kerrotaan, kuinka huonot lahkeet voi korjata paremmiksi ja ennen kaikkea mukaviksi!

Villivarsa 11/2013

Lisäksi lehdessä on rutkasti asiaa ratsastajan mielikuvaharjoittelusta, hevosen virikkeistämisestä, pihattoasumisesta ja siitä, minkä kokoinen ratsastaja sopii shettikselle, issikalle tai isolle hevoselle – talvisten tallikamppeiden parhaimmistoa unohtamatta!

Marraskuun Villivarsa ilmestyy torstaina 7.11.2013!

[whatsapp url="https://villivarsa.fi/2013/10/iloa-ja-menoa-marraskuuhun/#wa" title="Iloa ja menoa marraskuuhun"]