Vuoden hevonen 2013: Äänestä suosikkiasi

Tässä ovat Vuoden hevonen 2013 -kilpailun finalistit!

Äänestäminen

Äänestä suosikkiasi sähköpostitse tai postitse viimeistään 4.12.2013.

Kerro viestissäsi suosikkisi nimi ja numero, nimesi ja ikäsi sekä postiosoitteesi ja puhelinnumerosi.

Sähköpostiäänet voi lähettää os. villivarsa@otavamedia.fi. Kirjoita otsikkokenttään Vuoden hevonen 2013.

Äänen voi postittaa myös os. Villivarsa, Vuoden hevonen 2013, 00002 Helsinki.

Palkinnot

Eniten ääniä saanut hepo on Vuoden hevonen 2013. Se palkitaan upealla Horzen satulahuovalla ja korvahupulla (arvo 65 €). Lisäksi kaikkien ehdokkaansa lähettäneiden ja äänestäneiden kesken arvotaan neljä paria Hööksin ratsastussukkia (arvo 7 €).

Vuoden hevosen 2013 esittely sekä palkintojen voittajat julkaistaan tammikuun 2014 Villivarsassa.

Ehdokkaat

1. Olavi on hollanninpuoliverinen, ja herrasmies, jolta hoitaja voi saada kiitokseksi kauraisen pusun. Olavin ilmoitti kilpailuun Emilia Loikas Helsingistä.

Vuoden hevonen 2013

2. Aarretti on luonteeltaan innokas, iloinen ja utelias. Ja kuvasta päätellen ei vauhtiakaan puutu! Kisaan sen ilmoitti Amilda Pajula Vantaalta.

Vuoden hevonen 2013

3. Inkku on 7-vuotias reipas risteytysponitamma, joka on esteillä täydellinen oppimestari: jos ratsastaja ei tuo sitä esteelle oikein, se kieltäytyy hyppäämästä. Seurallisen ponin ilmoitti kilpailuun Pinja Komulainen Kajaanista.

Vuoden hevonen 2013

4. Linda, kutsumanimeltään Blondi, on seurallinen yksilö, joka hirnuu ja hörisee tutuille ja laukkaa portille aina kutsuttaessa. Blondin ilmoitti kisaan Linnea Tahkola Pyhännältä.

Vuoden hevonen 2013

5. Never Ending Story eli Neppis on 15-vuotias risteysponiruuna. Se on kiltti ja tykkää erityisesti hyppäämisestä. Neppiksen ilmoitti kisaan Fanni Snellman Heinlahdelta.

Vuoden hevonen 2013

6. Noble Arthur -shire ei ole moksiskaan, vaikka ratsastajan asennot välillä vaihtelevatkin. Orin ilmoitti kilpailuun Reetta Pirttijoki Itä-Aurelta.

Vuoden hevonen 2013

7. Ziqurina on 4-vuotias arabi-appaloosa-risteytystamma. Vikuriina-lempinimeä tottelevan jekkuilevan mutta lempeän tamman ilmoitti kilpailuun Emilia Ylinen Liedosta.

Vuoden hevonen 2013

8. Riverís Millicent, Milli, on 22-vuotias shettistamma ja todellinen sydäntenvalloittaja. Se on opettanut hoitajaansa itsepintaisen ponin käsittelyssä. Ponin ilmoitti kisaan Liinu Murtola Iisalmesta.

Vuoden hevonen 2013

9. Mini-Tuikku on sisukas poni, joka poti pitkään kaviokuumetta. Nyt Tuikku on terve, ja ilmeestä päätellen elämä maistuu! Tuikun ilmoitti mukaan Nelli Kangasniemi Leppäkorvesta.

Vuoden hevonen 2013

10. Mikko on oikea mamman mussukka, joka ei varmasti jätä kenenkään taskuja tutkimatta herkkujen varalta. Tämän ruunan kohdalla pätee sanonta vauhti korjaa virheet. Vauhtiveikon ilmoitti kilpailuun Irina Suihkonen Valkealasta.

Vuoden hevonen 2013

Äänestä myös Vuoden kepparia 2013!

[whatsapp url="https://villivarsa.fi/2013/10/vuoden-hevonen-2013-aanesta-suosikkiasi/#wa" title="Vuoden hevonen 2013: Äänestä suosikkiasi"]

Avainsanat: