Mahtava joulu!

Villivarsa 12/2013

Villivarsan tähti joulukuussa on Unto-fiiriläinen. Ujo jätti teki omistajaansa vaikutuksen välittömästi, kun he kohtasivat hollantilaisella tallilla. Suomessa arasta nuorukaisesta kasvoi luottavainen aikuinen, joka pitää erityistä huolta kotitallinsa varsoista.

Villivarsa 12/2013

Valjasseppä on tärkeä hevosalan ammattilainen. Kun ratsastus tai ajaminen sujuu, hänen työtään ei edes huomaa. Jos varusteet taas ovat heikossa kunnossa, se on suuri turvallisuusriski. Joulukuun Villivarsassa pääsemme tutustumaan valjasseppä Pia Sandbergin työhön!

Villivarsa 12/2013

Pikkujoulukausi on kiivaimmillaan, eikä jouluaattoonkaan ole enää ihan hirveän monta yötä. Villivarsan kansien välistä löydät vinkit pukinkonttiin tai lahjatoivelistalle, ohjeen syötävän kranssin valmistamiseen sekä neuvot kuvioiden tekemiseen hevosen lautasille. Tallin joulujuhla muuttuu entistä hienommaksi, kun hoitsutkin on asianmukaisesti koristeltu!

Villivarsa 12/2013

Loppuvuodesta televisiossa on pyörinyt Hevostaitomestari-ohjelma. Pääsimme kurkkaamaan ohjelman kuvauksiin, ja nyt näytämme teille, mitä siellä tapahtui! Hevostaitomestatin viimeinen jakso nähdään YLE TV 2 -kanavalla maanantaina 9.12. klo 16.30. Uusinta esitetään lauantaina 14.12. klo 9.30. Kaikki sarjan jaksot ovat nähtävillä Yle Areenassa.

Villivarsa 12/2013

Julisteessa minishettis

Pöyhkeän pullea minishetlanninponi poseeraa joulukuun Villivarsan julisteessa. Toisella puolella on uljas talvihevonen!

Joulukuun Villivarsa ilmestyy torstaina 5.12.2013.

[whatsapp url="https://villivarsa.fi/2013/12/mahtava-joulu/#wa" title="Mahtava joulu!"]

Avainsanat: , , ,