Tammikuun tehtävän ratkaisu

Tammikuun Villivarsan tehtävänä oli sanasokkelo, josta piti löytää kymmenen kuuluisaa hevosta. Tarkista oikea vastaus tästä!

Villivarsa 1/2014

Armani The Gun

Armani The Gun on vuonna 2002 syntynyt ruuna ja Sveitsissä asuvan ja työskentelevän Maiju Mallatin estehevonen. Ratsukko kilpaili muun muassa Helsinki International Horse Show´ssa viime syksynä.

Beatasine

2004 syntynyt tamma on amerikanravuri. Vuonna 2013 se osallistui 19 lähtöön. Niistä se voitti 12 ja tulo kolme kertaa toiseksi.

Brad De Veluwe

Tämän hetken kuuluisin ravuri Suomessa. Vuonna 2008 syntynyt Brad on kilpaillut kovissa kansainvälisissä kisoissa, muun muassa Elitloppetissa Ruotsissa.

Duchess Désirée

Oldenburg-tamma DD on kenttäratsastaja Elmo Jankarin itse kouluttama hevonen. Ratsukko voitti viime vuonna kenttäratsastuksen nuorten Euroopan mestaruuden.

Mas Guapo

Skovlunds Más Guapo ja Mikaela Lindh osallistuivat Lontoon olympialaisiin kouluratsastuksessa.

Soraya

Soraya II on saksassa vuonna 2002 syntynyt hannover-tamma ja Stella Hagelstamin ratsu. Kaksikko on voittanut urallaan muun muassa kouluratsastuksen suomenmestaruuden.

Fardon

Fardon on Anna-Julia Kontion käytössä oleva estehevonen, jolla Juuli toivoo voivansa kilpailla pitkään.

Erikasson

Kaksinkertainen ravikuningas on vuonna 1999 syntynyt suomenhevosori. Erkki on startannut raveissa vuoden 2013 loppuun mennessä 142 kertaa, ja joka kerran sitä on ohjastanut Harri Koivunen. Erkkiä valmentaa Bella Varjonen.

Marimin

Vuoden 2013 ravikuningatar on vuonna 1999 syntynyt suomenhevostamma. Ennen kuningattaren titteliä Marimin oli juossut kuningatarkisassa kolme kertaa kolmanneksi.

Corleone

Vuonna 2002 syntynyt suomenhevosori Corleone eli Korkki, on ratsukantakirjattu 1. palkinnolla. Se on myös kolminkertainen suomenhevosten kouluratsastusmesrati.

[whatsapp url="https://villivarsa.fi/2014/01/tammikuun-tehtavan-ratkaisu/#wa" title="Tammikuun tehtävän ratkaisu"]

Avainsanat: , , , , , , , , , ,