Uusi palsta: Markon talli

Tammikuun Villivarsassa alkaa uusi palsta: Markon talli. Sitä pitää tietysti itse Marko Björs!

Villivarsa 1/2014

Marko Björs on kaikkien tuntema huipputason kouluratsastaja ja ratsastusvalmentaja. Hän on kilpaillut pitkään niin kansallisissa kuin kansainvälisissä kisoissa. Markon tunnetuimpia hevosia ovat olleet Aja ja Pakistan. Yllä olevassa kuvassa Marko poseeraa Villviarsan kuvauksissa fwb-ruuna Davidoffin eli Taavin kanssa.

Marko toimii myös kouluratsastustuomarina sekä Suomen Ratsastajainliiton maajoukkuevalmentajana junioreita ja nuoria ratsastajia ohjaten. Hän oli kehittämässä myös Dressage knock-out -kouluratsastuskilpailua, joka sai ensi-iltansa viime syksyn Helsinki International Horse Show´ssa.

Villivarsa 3/1990

Villivarsan sivuilla Marko esiintyi ensimmäisen kerran vuonna 1990. Seuraavana vuonna Marko aloitti lehdessä oman palstan, johon lukijat saivat lähettää postia. Villivarsa on iloinen saadessaan Markon takaisin joukkoonsa!

Lähetä postia Markolle

Voit lähettää Markon talli -palstalle kysymyksiä, kommentteja tai viestiä muuten vaan. Lähetä postisi sähköpostitse os. villivarsa@otavamedia.fi, ja kirjoita otsikkokenttään ”Markon talli”. Postia voi lähettää myös osoitteeseen Otavamedia, Villivarsa, Markon talli, 00002 Helsinki.

[whatsapp url="https://villivarsa.fi/2014/01/uusi-palsta-markon-talli/#wa" title="Uusi palsta: Markon talli"]

Avainsanat: , , , , , ,