Uusi vuosi, uudet opit

Villivarsa 1/2014

Vuoden ensimmäisessä Villivarsassa opetellaan istumaan, sovitetaan satulaa ja insipoidutaan hevosihmisten kuolemattomista lausahduksista. Kannessa poseeraa Vuoden hevonen -kilpailun voittaja River´s Millicent.

Villivarsa 1/2014

River´s Millicent eli Milli teki vaikutuksen Villivarsan lukijoihin, ja niinpä se voitti Vuoden hevonen -äänestyksen. Liinu Murtola kertoo lehdessä elämästään Millin kanssa.

Tammikuun lehden mentyä painoon Villivarsan toimitukseen kantautui surullinen viesti: Milli on jouduttu lopettamaan. Villivarsa ottaa osaa Liinun ja muiden Millin läheisten suruun.

Villivarsa 1/2014

Tammikuu on uusien alkujen aikaa, niin myös tänä vuonna. Villivarsalla on kunnia toivottaa Marko Björs tervetulleeksi takaisin! Markon talli on uusi palsta, jolla Marko kertoo hevosmaailman kuulumisia, esittelee huippuratsastajia ja -hevosia sekä antaa hevostaitovinkkejä.

Villivarsa 1/2014

Mikä on tärkein hevostaito? Kysyimme sitä kymmeneltä hevosalan ammattilaiselta ja saimme kasan hienoja vastauksia. Mietteitään kertovat muun muassa kenttäratsastaja Elmo Jankari, esteratsastaja Satu Liukkonen sekä ravivalmentaja Antti Serkamo.

Julisteessa falabella

Falabella ja lusitano ovat tammikuun Villivarsan upeissa julistekuvissa.

Tammikuun Villivarsa ilmestyy torstaina 9.1.2014.

[whatsapp url="https://villivarsa.fi/2014/01/uusi-vuosi-uudet-opit/#wa" title="Uusi vuosi, uudet opit"]

Avainsanat: , , , , , , ,