Runoile itsesi leirille

Ratsastuskeskus Fenix tarjoaa Villivarsan lukijoille kilpailun, jossa yksi onnekas voittaa paikan viiden päivän mittaiselta kesäleiriltä. Leirin ajankohta sovitaan voittajan kanssa henkilökohtaisesti. Leirin arvo on 395 euroa.

Kilpailun tehtävänä on kirjoittaa runo oheisen kuvan inspiroimana. Mitä Armanilla (oik. ) ja Hugolla mahtaa olla meneillään?

Villivarsa 2/2014

Palkinto arvotaan kaikkien 13.3. mennessä vastanneiden kesken. Lähetä runosi, omat ja huoltajasi yhteystiedot, ikäsi sekä kuvaus ratsastus- ja hevoskokemuksestasi os. villivarsa@otavamedia.fi tai Otavamedia, Villivarsa 2, Fenix, 00002 Helsinki.

Ratsastuskeskus Fenix on Raaseporin Pohjassa sijaitseva vuonna 2009 perustettu SRL:n hyväksymä ratsastuskoulu.
Lue lisää Fenixistä.

[whatsapp url="https://villivarsa.fi/2014/02/runoile-itsesi-leirille/#wa" title="Runoile itsesi leirille"]

Avainsanat: , ,