Kevään kiinnostavin TV-vinkki: Ryttareliten

Ryttareliten on 6-osainen dokumenttisarja ruotsalaisista huippuratsastajista. Sarjassa seurataan koulu- ja esteratsastajia kilpailuissa ja harjoittelemassa niin kotimaassaan Ruotsissa kuin ulkomailla.

Villivarsa: Ryttareliten
Charlotte Haid Bondergaard.

Kun hevoset maksavat miljoonia ja erot huippujen välillä ovat hiuksenhienoja, jännitteitä syntyy ja suhteet ystäviin ja perheisiin ovat toisinaan koetuksella. Sarjan myötä pääsemme kurkistamaan siihen maailmaan, josta yleensä näemme välähdyksiä vain yhdestä nurkasta – kisakatsomosta. Tässä ohjelman ratsastajat.

Villivarsa: Ryttareliten
Daniel ja Alexander Zetterman.

Villivarsa: Ryttareliten
Peder Fredricson ja Lisen Bratt Fredricson.

Villivarsa: Ryttareliten
Rasmus Bondergaard ja Charlotte Haid Bondergaard.

Katso ohjelman traileri alta!

Ryttareliten on SVT:n sarja, jota Suomessa esittää YLE Fem. Ohjelma esitetään tiistain ja keskiviikon välisenä yönä klo 3.00, mutta uusinta nähdään keskiviikkoisin klo 15. Ensimmäinen osa televisioidaan keskiviikkona 12.3.2014 klo 3.00 ja 15.00.

Ryttareliten keskiviikkoisin klo 15.

Kuvat: Erik Vallsten / SVT

[whatsapp url="https://villivarsa.fi/2014/03/kevaan-kiinnostavin-tv-vinkki-ryttareliten/#wa" title="Kevään kiinnostavin TV-vinkki: Ryttareliten"]

Avainsanat: , , , , ,