Villivarsan vinkit: Horse Fair lauantaina

Viikonloppuna Helsingin Messukeskuksessa järjetetään jälleen Horse Fair -messut. Kokosimme viikonlopun ohjelmasta omat suosikkimme.

Kopioi tai tulosta messuvinkkimme lauantaille ja ota ne mukaan hulinaan!

Villivarsa: Helsinki Horse Fair

Klo 10.00, Areena
Kansallinen vikellyskilpailu alkaa yksinvikellyksen perusliikeohjelmalla. Kilpailuun lähtevät Silja Ahonen ja Heta Vihro hevosella Lukrecijs, Paula Grönroos ja Liina Saarela hevosella Kaladins sekä Meri Järvenpää, Amanda Laitinen ja Lotta Merinen hevosella Sorrex.

Klo 10.45 Areena
Poliisien esityksessä on aina vauhtia ja vaarallisia (ei oikeasti) tilanteita.

Klo 11.45 Infolava
Kiinnostavatko poniravit? Raviurheilun nuorisotoiminta esittäytyy.

Klo 12.15 Areena
Horse Fair Masters -esteratsastuskilpailussa hypätään 130-tasolla vaikeutuvassa luokassa, jossa on mukana jokerieste. Mukana ovat muun muassa Nelli Pajuharju ja Con Pleasure sekä Joonas Oranta ja Calazio.

Klo 13.00 Infolava
Anna Andersen puhuu ratsastajan psyykkisestä valmentautumisesta. Tärkeää tietoa!

Klo 13.30 Työnäytöskarsina
Kuinka satula sovitetaan? Satulaseppä Tiina Suni antaa hyviä vinkkejä, vaikka et omistaisikaan satulaa – hevosesta puhumattakaan…

Villivarsa: Helsinki Horse Fair

Klo 14.00 Infolava
Olympiaratsastaja Emma Kanervaakin opettanut ja auttanut master-ratsastuksenopettaja ja ammattivalmentaja Riitta Holopainen puhuu tavoitteellisesta valmentautumisesta.

Klo 14.30 Areena
Ponirodut selvittävät paremmuusjärjestyksensä Knock Out -viestikisassa. Pakko nähdä!

Klo 15.00 Työnäytöskarsina
Katso Suomen kengitysseppien järjestämä kengitysnäytös ja hämmästy, kuinka helppoa kengitys on kun sen osaa!

Klo 16.15 Areena
Villivarsastakin tuttu Marko Björs ja Method Putkisto -kehonhallintamenetelmän kehittänyt Marja Putkisto näyttävät, kuinka ratsastaja hyötyy hyvästä kehonhallinnasta. Ehdoton juttu kaikille ratsastajille!

Klo 17.10 Areena
Indoor Driving Challenge -näytöskilpailussa on mukana kymmenen Suomen huippuvaljakkoa. Mukana ovat muun muassa lipizza-parivaljakko Siglavy Cicero & Pluto Hires sekä poniyksiköissä suomenpienhevonen Hessin Vihtori.

Tulosta Villivarsan vinkit lauantaille. Kurkkaa myös valintamme sunnuntaille.

Huomaathan, että ohjelmamuutokset ovat mahdollisia. Messuohjelma kokonaisuudessaan sekä muut tarpeelliset tiedot löytyvät tapahtuman sivulta.

Kuvat: Marjo Tynkkynen ja Seppo Saarentola / Kuvaryhmä / SKOY

[whatsapp url="https://villivarsa.fi/2014/03/villivarsan-vinkit-horse-fair-lauantaina/#wa" title="Villivarsan vinkit: Horse Fair lauantaina"]

Avainsanat: , , , , , , , ,