Villivarsastakin tuttu Maucca Kärki: Hevosharrastus on avain kansainväliseen työhön

Hollannissa asuva hevosalan konsultti Marjukka ”Maucca” Kärki on kutsuttu huipputehtävään Monacon prinsessa Carolinen hyväntekeväisyysjärjestön Hollannin osaston johtokuntaan, kertoo Iltalehti tänään 5.3.2014. Viime elokuussa Maucca kannusti Villivarsan lukijoita tutkimaan hevosalan erilaisia mahdollisuuksia avoimin mielin.

Villivarsa 3/2014

– Hevosharrastus on ollut minulle avain kansainväliseen työhön. Tapaan laidasta laitaan ihmisiä, hevosenhoitajista arabisheikkeihin ja filmitähtiin. Harva ymmärtää, kuinka paljon mahdollisuuksia hevonen tuo tullessaan! Hevoset ovat iso bisnes erityisesti maailmalla. Tutkimalla ja kyselemällä voi löytää melkeinpä minkä tahansa ammatin hevosten parista, Maucca kertoi jutussamme.

Kuva: Marjukka Kärki

[whatsapp url="https://villivarsa.fi/2014/03/villivarsastakin-tuttu-maucca-karki-hevosharrastus-on-avain-kansainvaliseen-tyohon/#wa" title="Villivarsastakin tuttu Maucca Kärki: Hevosharrastus on avain kansainväliseen työhön"]

Avainsanat: , ,