Kesän 2014 kisakausi alkaa!

Villivarsa 4/2014

Huhtikuun Villivarssa käynnistetään kisakausi. Huippuluokan kilpailuja on taas joka viikko erilaisissa hevosurheilun lajeissa ympäri Suomea. Lähde ihmeessä katsomaan (jos et mene kisaamaan) – sen on mahtava tapa oppia maan parhaimmistolta!

Lehden päähevonen on Leonardo Davinzi, Miisa ja Saana Pulkkasen kaiken kokenut kisaponi. Vielä viime syksynä Leo hyppäsi HIHS:ssa, mutta nyt se on siirtynyt eläkkeelle ja tallipäällikön tehtävään. Miisa ja Saana ovat tosin luvanneet ponille käydä sen kanssa vielä seura- ja aluekisoihin verestämään muistoja.

Villivarsa 4/2014

Kisoihin tutustutaan monelta kantilta. Kokosimme muun muassa kisasanaston. Kurkkaa sinne, kun sormi menee suuhun kisakutsuja ja lähtölistoja lueskellessa tai selostusta kuunnellessa. Muista myös Villivarsan päivittyvä hevossanasto! Pohdimme myös, onko tarpeellista kisata ollenkaan. Lisäksi tutustumme kenttähevosen hoitajaan, ja jos haluat päästä suoraan itse asiaan, voit pelata kenttäkisapeliä!

Villivarsa 4/2014

Jokainen hevonen tarvitsee hyvää hoitoa. Huhtikuussa tutustumme eri tapoihin hoitaa jalkoja. Ovatko savet ja linimentit sinulle tuttuja? Lue juttu, niin ovat!

Villivarsa 4/2014

Julisteessa shagya-arabi

Shagya-arabi ja supersöpö shetlanninponi ovat huhtikuun Villivarsan julisteessa.

Huhtikuun Villivarsa ilmestyy torstaina 17.4.2014.

[whatsapp url="https://villivarsa.fi/2014/04/kesan-2014-kisakausi-alkaa/#wa" title="Kesän 2014 kisakausi alkaa!"]