Suomelle jättipotti!

Suomen esteratsastusmaajoukkue aloitti MM-kauden juuri niin hyvin kuin oli mahdollista – nimittäin voitolla Linzissä Itävallassa!

Villivarsa 5/2014

Sebastian Numminen, Satu Liukkonen, Maiju Mallat ja Anna-Julia Kontio nappasivat kauden ensimmäisessä Nations Cup -osakilpailussa täydet 100 pistettä. Edellisen kerran Suomi voitti Nations Cupin osakilpailun vuonna 2006.

Voiton varmisti ankuriosuudella ratsastanut Juuli Fardonilla, sillä tuloksena oli nolla virhepistettä. Kun kilpakumppanit eivät onnistuneet yhtä hyvin, Suomelle napsahti voitto.

Joukkueenjohtaja Hervé Godignon iloitsi nelikon voitosta.

– Tämä oli ensimmäinen kertani joukkueenjohtajana, ja olen niin ylpeä ratsastajistani. He todella ansaitsivat voittonsa. He tekivät niin hyvää työ ensimmäisestä esteestä ensimmäisellä kierroksella aina toisen kierroksen viimeiselle esteelle saakka. He eivät luovuttaneet missään vaiheessa vaan taistelivat loppuun asti suorittaen erittäin tasaisesti. Ja joukkueella on erittäin hyvä henki. Eihän joka kerta tule olemaan tällaista, mutta nyt tämä tuntuu todella uskomattomalta, Godignon ylistää SRL:n tiedotteessa.

Kuva: Margit Ticklén

 

[whatsapp url="https://villivarsa.fi/2014/05/suomelle-jattipotti/#wa" title="Suomelle jättipotti!"]

Avainsanat: , , , ,