Villivarsa on valmiina kesään

Villivarsa 5/2014

Toukokuussa kesälaitumien kutsu alkaa kaikua korvissa jo varsin voimakkaana. Kesäleirit lähestyvät, ihanat varsat näkevät päivänvalon ja hevoshommissa tulee välillä jo hiki – kiitos auringon!

Kevään etenemistä ja kisakauden alkua ovat malttamattomina odottaneet myös Lightning McQueen -ravurin omistaja ja taustajoukot. Tutustuimme jääkiekkoilija Antti Pihlströmin Salama-oriin ja nyt jännitämme, kuinka sen kesän raveissa käy. Ravurin kisakausi alkoi sen jälkeen kun lehti oli mennyt painoon, mutta kuitenkin ennen lehden ilmestymistä Finlandia-ravitapahtumassa Vermossa. Juoksun kulusta lisää tuonnempana…

Villivarsa 5/2014

Kevät ja alkukesä ovat mitä mahtavinta aikaa maastoratsastukselle tai kunnon hevosvaellukselle: on lämmin, mutta vielä vain vähän ötököitä! Issikkaretket ovat monille tuttua puuhaa, mutta miksi hypätä islantilaisen rodun selkään, kun kotimaan maastot voi kokea myös kotimaisen puten selästä. Tunnelma on unohtumaton, kun viilettää suomenhevosen selässä heinäpellon laitaa!

Villivarsa 5/2014

Laudanpätkästä ja käytetyistä hevosenkengistä syntyy näppärästi todella hieno naulakko. Siinä voi säilyttää paitsi koruja, myös mitä tahansa muuta tavaraa hevoskamppeista avaimiin tai vaikka kasseihin. Ryhdy toimeen!

Villivarsa 5/2014

Homma haltuun -sarjassa opettelemme laittamaan geeliromaanin paikalleen ja Markon talli -palstalla tutustumme Elmo Jankariin. Lisäksi lehdestä löytyy tietoa huimasta djigitovka-lajista sekä apua laukan parantamiseen.

Toukokuun Villivarsa ilmestyy keskiviikkona 14.5.2014.

[whatsapp url="https://villivarsa.fi/2014/05/villivarsa-on-valmiina-kesaan/#wa" title="Villivarsa on valmiina kesään"]

Avainsanat: , ,