Luvassa varsamaisen vilkas kesä!

Villivarsa 6/2014

Onko teidän tallillenne syntynyt kesävarsa? Jos ei, pidä silmät auki – pienokaisia on nyt helppo bongata laitumilta ympäri maata!

Oletko nähnyt YouTube-videon, jossa mies hirnuu, ja varsa laukkaa hirmuista vauhtia miehen luokse? Innostuimme videosta ja hurautimme tapaamaan kaksikkoa. Mies on äänivirtuoosi, beatboksaaja Rudi Rok ja varsa ihana issikanalku Illusio. Varsa on kenties pieni, mutta ei missään nimessä arka. Lue jutustamme mitä tapahtui, kun laitumen aidassa ei ollut sähköä…

Villivarsa 6/2014

Entä oletteko törmänneet kaksikkoon Muusa ja Hops? Muun muassa Ystäväni hevonen -blogissa ja kenttäratsastusaiheisessa tv-sarjassa esiintynyt ratsukko on myös kirjan sankaripari. Kysyimme Muusalta, millaista on olla kirjan ja tv-ohjelman tähti.

Villivarsa 6/2014

Rohkenemme veikata, että juuri sinullakin on joskus ollut tukka lytyssä hikisen, kypärä päässä vietetyn päivän jälkeen. Osuimmeko oikeaan? Kesäkuun Villivarsassa annamme vinkit viiteen kivaan kampaukseen, jotka a) mahtuvat kypärän alle, b) näyttävät kivalta ja c) on helppo tehdä, ainakin pienen harjoittelun jälkeen.

Kesäkuun lehdessä on lisäksi asiaa huippuvarsan kasvattamisesta (kuinka Marjo Vainikka tekee sen?), nuoren aasin elämästä sekä esteratsastaja Hanna Tardiveaun, hevosenhoitaja Päivi Lappalaisen ja neljän ratsun, Winolan, Wetrichtan, Ultrafoxin ja Prinz Clintuksen kisamatkasta Italiaan. Lisäksi Markon talli –palstalla tapaamme kouluratsastaja Terhi Stegarsin ja Homma haltuun -sarjassa tutustutaan kankisuitsien laittamiseen.

Kesäkuun Villivarsa ilmestyy keskiviikkonoa 11.6.2014!

Katso myösIllusio-varsa on Rudi Rokin leikkisä kaveri – katso videot!

[whatsapp url="https://villivarsa.fi/2014/06/luvassa-varsamaisen-vilkas-kesa/#wa" title="Luvassa varsamaisen vilkas kesä!"]

Avainsanat: , , , , , , , , ,