Ratsastuksen PM-kisat ovat käynnissä

Suomen PM-kisajoukkueessa on sekä koulu- että esteratsastajia. Norjassa järjestettävät kilpailut jatkuvat koko loppuviikon.

Villivarsa 6/2014
Katja Karjalainen ja Woikoski Double U kisatunnelmissa toukokuussa.

Kouluratsastuksessa Suomea edustavat ratsukot senioreissa, nuorissa, junioreissa ja poneissa. Paikalla ovat muun muassa tuoreet suomenmestarit Eevamaria Porthan-Broddell ja Solos Lacan sekä Ella Tanhuanpää ja Eliko. Vammaisratsastuksessa Suomeen tuli menestystä jo ensimmäisenä kisapäivänä, kun Katja Karjalainen ja Woikoski Double U voittivat luokkansa! Senioreiden PM-joukkuekisa alkaa tänään torstaina.

Seuraa kouluratsastusluokkien tilannetta lähtölistoista ja tuloksista.

Villivarsa 6/2014
Vera Elopuro ja Unette L hyppäsivät SM-kultaa Ypäjällä.

Esteratsastuksessa Suomea edustavat nuoret ratsastajat, juniorit, poniratsastajat sekä lapsiratsastajat. Mukana ovat muun muassa Vera Elopuro ja Unette L sekä Joni Koivusalo ja Zorlando. Keskiviikon paras suomalainen oli Joni Zorlandolla. Ratsukko voitti 135 cm:n lämmittelyluokan. Joukkue-PM-kilpailu käynnistyy tänään torstaina.

Seuraa esteratsastusluokkien etenemistä lähtölistoista ja tuloksista.

Kuvat: Janne Bergh, Sonja Holma

[whatsapp url="https://villivarsa.fi/2014/06/ratsastuksen-pm-kisat-ovat-kaynnissa/#wa" title="Ratsastuksen PM-kisat ovat käynnissä"]

Avainsanat: , , , , , , , ,