Rudi Rok ja Illusio-varsa ovat aikamoinen kaksikko – katso selfie, video ja sarjis!

Kesäkuun kannen suloinen issikkavarsa Illusio on ollut aikamoinen vekkuli heti pienestä lähtien. Äänivirtuoosi Rudi Rokin kanssa hassuttelu alkoi heti syntymän jälkeen.

Kuva: Rudi Rok

Rudi postasi vain muutama tunti Illusion synnyttyä Facebookiin yllä olevan yhteiskuvan hänestä ja vastasyntyneestä orivarsasta. ”Saanko esitellä ILLUSIO! 2014 ja se halus saman tien ottaa selfien ;P”, ääniakrobaatti hehkuttaa kuvatekstissä.

Illusiolle hirnumisen lisäksi Rudi esitteli äänenkäyttöään myös Villivarsan tekemän haastattelun aikana. Tällaista ääntelyä ei ole haastattelunauhoillamme koskaan ennen kuultu!


Eikö video näy? Katso se suoraan YouTubesta!

Myös koomikkona tunnettu Rudi kertoi haastattelussa, että häntä on moneen kertaan kutsuttu hevoskuiskaajaksi Illusion kanssa julkaistun videon ansiosta. Haastattelun jälkeen mies käsikirjoittikin aiheesta humoristisen sarjakuvan, jonka Äni J kuvitti.

Käsikirjoitus: Rudi Rok Kuvitus: Äni J

Katso myös:
Illusio-varsa on Rudi Rokin leikkisä kaveri – katso videot!
Luvassa varsamaisen vilkas kesä!

[whatsapp url="https://villivarsa.fi/2014/06/rudi-rok-ja-illusio-varsa-ovat-aikamoinen-kaksikko-katso-selfie-video-ja-sarjis/#wa" title="Rudi Rok ja Illusio-varsa ovat aikamoinen kaksikko – katso selfie, video ja sarjis!"]

Avainsanat: , , , , ,