Uusia SM-voittajia kouluratsastuksessa

Viime viikonloppuna Tampereella kilpailtiin kouluratsastuksen suomenmestaruuksista senioreiden, nuorten, junioreiden ja poniratsastajien luokissa.

SM-voittaja Eevamaria Porthan-Broddell, kuva Sonja Holma / SRL

Senioreissa SM-voittajaksi kukitettiin Eevamaria ”Nipsu” Porthan-Broddell ratsullaan Solos Lacan. Nipsu voitti molemmat osakilpailut, ja voitto oli sillä selvä. Hän jätti toiselle sijalle kahtena edellisvuotena mestaruuden voittaneen Stella Hagelstamin. Tarkista Nipsun mietteet SRL:n voittajahaastattelusta.

Susanna Therman voitti Suomen mestaruuden junioreissa hevosella Dragonheart. Susanna voitti molemmat osakilpailut. Myös hänestä on tehty voittajahaastattelu. Katso!

Nuorten luokassa mestaruuden vei Villivarsastakin tuttuElla Tanhuanpää ratsullaan Eliko. Ellan seuraava tähtäin on PM-kisoissa Norjassa ja EM-kisoissa Italiassa. Tsemppiä Ella!

Ponien SM-kultaa veivät Ida-Lotte Peltoniemi ja Top Tilas. Kisa oli tiukka, sillä Ida-Lotte voitti toiseksi tulleen Mea Packalénin alle pisteen erolla!

Jos haluat uppoutua kouluratsastuksen maailmaan vielä kunnolla, katso SRL:n ohjelma senioreiden kisasta.

Videot: SRL
Kuva: Sonja Holma / SRL

[whatsapp url="https://villivarsa.fi/2014/06/uusia-sm-voittajia-kouluratsastuksessa/#wa" title="Uusia SM-voittajia kouluratsastuksessa"]

Avainsanat: , , ,