Villivarsa on mukana Raviliigassa

Villivarsa on liittynyt Suomen Ratsastajainliiton Raviliigajoukkueeseen.

SRL:n joukkueelle ostetaan 2,5-vuotias suomenhevosvarsa Porin varsahuutokaupasta 1.8.2014. Varsa muuttaa Ilkka Korven talliin ja valmennukseen Ypäjän Hevosopistolle.

Varsa on kimpan omistuksessa ja Ilkka Korvella treenissä vuoden 2017 loppuun saakka. Kimpan jäsenet saavat seurata hevosen kehittymistä ja jännittää sen kisamenestystä sekä tutustua raviurheiluun ja tietysti uusiin ihmisiin!

Villivarsa: Raviliiga
Kuvassa Hevosopiston omistama ja Ilkka Korven valmentama ja ohjastama Ypäjä Eila Pikku-Prinssi lähdön voittoa juhlimassa.

Villivarsa tulee seuraamaan oman Raviliiga-varsansa taivalta tiiviisti heti elokuusta alkaen. Hevonen tulee näkymään niin Villivarsa-lehden sivuilla kuin blogissakin.

– Raviurheilu kiehtoo kaikenikäisiä hevosharrastajia, myös Villivarsan lukijoita. Seuraamalla kansallisrotumme edustajan kehitystä voimme avata helpon väylän ravimaailmaan samalla, kun pääsemme kaikki yhdessä jännittämään suomenhevosemme menestystä. Haluamme tätä kautta myös tehdä ravipuolen hyvää valmennustoimintaa tutuksi, Porin varsahuutokauppaa innolla odottava vastaava päätoimittaja Elli Mäkilä sanoo.

Raviliigassa 2014 on mukana seitsemän joukkuetta: Forssa, Jyväskylä, Kaustinen, Kouvola, Lahti, Oulu ja SRL. Joukkueet saavat itse valita, ostavatko suomenhevosen vai lämminveriravurin. Kimpoissa on mukana myös julkkiksia. Räppäri Brädi on Lahden joukkueen kummi, näyttelijä Olga Temonen kannattaa Kouvolaa ja jääkiekkoilija Leo Komarov tsemppaa Kaustisen joukkuetta.

Lue lisää Raviliigasta.

Huomio, te Raviliigan myötä Villivarsaan tutustuvat: Parhaillaan on voimassa tarjous, jolla voit tilata 8 kuukauden lehdet hintaan 25 € (norm. 39 €)!

Kuva: Jutta Ikonen

[whatsapp url="https://villivarsa.fi/2014/06/villivarsa-on-mukana-raviliigassa/#wa" title="Villivarsa on mukana Raviliigassa"]

Avainsanat: ,