Hevoshulinaa heinäkuussa

Villivarsa 7/2014

Heinäkuun Villivarsan kannessa poseeraa upea, liinaharjainen suomenhevonen. Hevonen on Jaime, moninkertainen isä ja kouluratsastuksen suomenmestari.

Villivarsa 7/2014

Jaime majailee Sanna Ruposen ja Rosali Kivitien omistuksessa Ypäjän Hevosopistolla. 19-vuotias laumanjohtaja on kilpailuista jo eläkkeellä, mutta ottaa edelleen tammoja vastaan, tositarkoituksella. Hurmaavan herran kuulumisia voi seurata sen omilta kotisivuilta ja Facebookissa.

Villivarsa 7/2014

Varjostimme Finnderbyn aikana tiedottaja Kirsti Piminäistä ja selvitimme, mitä tiedottajan tehtäviin kuuluu isojen kisojen aikana. Ohjelmassa oli kirjallisia hommia, ihmisten tapaamista, järjestelytehtäviä, ja hienoihin hevosiin tutustumista!

Villivarsa 7/2014

Kesällä on ihanaa hypätä ulkona. Tällä ohjeella ja sitä soveltamalla voit rakentaa kotipihaan vaikka kokonaisen derbykentän!

Heinäkuun Villivarsassa on lisäksi asiaa nurmihokkien laittamisesta, Lontoon kuninkaallisesta hevoskaartista, esteratsastaja Niclas Aromaan kuulumisista sekä hevosmaisen hauskoja mutta haastavia tehtäviä.

Heinäkuun Villivarsa ilmestyy torstaina 17.7.2014.

[whatsapp url="https://villivarsa.fi/2014/07/hevoshulinaa-heinakuussa/#wa" title="Hevoshulinaa heinäkuussa"]

Avainsanat: , , , ,