Mikael Forsténille tuplavoitto Grand Prix´ssa

Savonlinna OperaGames järjestettiin 21. kerran tänä kesänä. Viime viikonloppuna Savonlinnan LähiTapiola Grand Prix -luokassa esteratsastuskisan kaksoisvoiton vei Mikael Forstén.

Kuva: Margit Ticklén
Mikael Forstén vei Grand Prix -luokan voiton hevosellaan Isaac du Jonquet.

Forstén ratsasti LähiTapiola Grand Prix -luokan voittoon hevosillaan Isaac du Jonquet (52,54) ja Nandele (50,57). Viimeisenä toiselle kierrokselle lähtenyt Marina Ehrnrooth hevosellaan Valdina jäi pudotuksen takia kolmanneksi.

Luokkia ratsastettiin viikonlopun aikana yhteensä 18. Forstén voitti myös lauantain 140-luokan, jonka palkinto oli 5000 euroa. Voitto tuli Nandelella, joka on jo 16-vuotias. Ikä ei kuitenkaan paina sitä, eikä 18-vuotiasta Isaac du Jonquetia. Forstén kertoi, että molemmilla hevosilla on nopea ja sujuva laukka ja hevoset ovat hyvässä vireessä.

Viimeksi Forstén voitti OperaGamesit vuonna 2001 hevosella Barquero ja vuonna 2002 hevosella Kansas. Viime vuonna voiton vei Rosa Ruutsalo hevosella Whisper.

Kauden neljäs GP-osakilpailu järjestetään 27.7. Hangossa. Osakilpailuja on yhteensä viisi. GP-finaalin Volkswagen Leading Rider -kilpailu ratsastetaan 29.-30.8. Laakson ratsastusstadionilla. Se esitetään YLEn TV2:ssa.

LÄHITAPIOLA GRAND PRIX -SARJAKILPAILU. TILANNE 3/5.
1) Ehrnrooth Marina KRK 39
2) Forstén Mikael TKR 38
3) Rautanen Susanna TAVA 36
3) Oranta Joonas SRS 36
5) Peltokoski Ville OUR 35

Kuva: Margit Ticklén / SRL

[whatsapp url="https://villivarsa.fi/2014/07/mikael-forstenille-tuplavoitto-grand-prixssa/#wa" title="Mikael Forsténille tuplavoitto Grand Prix´ssa"]

Avainsanat: , , , ,