Nuorten ja junioreiden kouluratsastuksen EM-kilpailut käydään Italiassa

Kuva: Sonja Holma
Susanna Therman hevosellaan Dragonheart ratsastaa junioreissa.

Arezzossa, Italiassa käydään parhaillaan junioreiden ja nuorten kouluratsastuksen vuoden 2014 EM-kilpailuja. Mukana ovat myös koulujoukkueet.

Kisat järjestetään viidettä kertaa Italiassa, ja niihin osallistuu 131 ratsastajaa. Kilpailijoita osallistuu 24 maasta. Suomea edustavat junioreista Laura Kock, Ella Paloheimo, Susanna Therman ja Karoliina Vuojolainen. Nuorista mukana ovat Anna-Kaija Ahava, Piia Salminen, Ella Tanhuanpää ja Julius von Staff-Reitzenstein.

Kisat alkoivat eilen, jolloin oli joukkuekilpailujen ensimmäinen päivä. Tänään ratsastetaan joukkuekilpailun toinen päivä. Perjantaina ja lauantaina käydään henkilökohtainen kilpailu, ja EM-kisat huipentuvat sunnuntain finaaliin, jossa ratsukot esittävät henkilökohtaisen vapaaohjelmansa.

Kisojen tuloksia voit seurata Eurodressagen tulossivuilta.

Kuva: Sonja Holma / SRL

[whatsapp url="https://villivarsa.fi/2014/07/nuorten-ja-junioreiden-kouluratsastuksen-em-kilpailut-kaydaan-italiassa/#wa" title="Nuorten ja junioreiden kouluratsastuksen EM-kilpailut käydään Italiassa"]

Avainsanat: , , , , ,