Hevosunelmasta totta – osallistu kilpailuun ja voita!

Onko sinun hevosunelmasi leppoisa maastovaellus vai estekilpailuihin katsojaksi pääseminen? Vai jotain aivan muuta? Osallistu kilpailuun, sillä toteutamme yhden onnekkaan unelman!

Kuva: Tommi Tuomi
Onko sinun hevosunelmasi kenties poliisihevosen tapaaminen?

Kilpailuun osallistut lisäämällä Instagramiin uuden kuvan, joka liittyy hevosunelmaan, joka sinulla on. Kirjoita kuvatekstiin kuvaus hevosunelmastasi ja perustele, miksi juuri sinun unelmasi pitäisi toteuttaa. Muista myös kirjoittaa kuvatekstiin tagit #ystävänihevonen, #hevoshaave ja #villivarsa, niin olet mukana kisassa.

Kilpailuun osallistuvia kuvia voidaan julkaista Villivarsan blogissa tai lehdessä. Unelman toteuttaminen tarjotaan voittajalle, mutta muut kulut (esimerkiksi matkakulut pääkaupunkiseudulle, josta unelmaa lähdetään toteuttamaan, ja takaisin kotiin) voittaja kustantaa itse.

Kisa päättyy maanantaina 11.8. klo 14 ja voittaja ilmoitetaan jo samana päivänä klo 16 Ystäväni hevonen -blogin Instagramissa ja Villivarsan blogissa. Unelma toteutetaan elokuun aikana. Unelman toteuttamisesta tehdään juttu Villivarsaan ja Ystäväni hevonen -blogiin.

Kuva: Tommi Tuomi / Otavamedia

[whatsapp url="https://villivarsa.fi/2014/08/hevosunelmasta-totta-osallistu-kilpailuun-ja-voita/#wa" title="Hevosunelmasta totta – osallistu kilpailuun ja voita!"]

Avainsanat: , ,