Kansallinen Poninäyttely Vermossa 9.–10.8.2014

Poninäyttely-yhdistys PONYn järjestämä Kansallinen Poninäyttely pidetään Vermon raviradalla 37. kerran tulevana viikonloppuna.

Kuva: Hanna Leppänen
Lauantaina arvostellaan nuoret ponit.

Näyttelyyn odotetaan osallistuvaksi lähes neljääsataa rotuponia. Lisäksi viikonlopun aikana kisataan erilaisissa käyttöluokissa, kuten ratsastus-, ajo- ja ohjasajoluokissa, sekä nuorison junior handlereissa ja poniagilityssä.

Kansallisessa Poninäyttelyssä arvostellaan lauantaina nuoria poneja, ja päivä huipentuu parhaan, Suomessa syntyneen ponin valintaan. Sunnuntaina ovat vuorossa aikuiset ponit ja pikkuvarsat. Päivän päätteeksi palkitaan koko näyttelyn paras poni.

Myös julkkikset pääsevät osallistumaan shetlanninponeilla agilityradan suorittamiseen. Kisaamassa nähdään kansanedustajat Maria Guzenina ja Sofia Vikman, Håkan ”Hockus” Wahlman Ratsujalostusliitosta, sekä Taru Silaste Hippoksesta.

Sunnuntaina kisataan myös esteitä ja tehtäviä keppihevosilla. Lisäksi tiedossa on Suomessa melko tuntemattomien dartmoorinponien oma näyttely.

Yleisöllä on tapahtumaan vapaa pääsy!

Poninäyttelyn tarkka aikataulu.

Tapahtuma löytyy myös Facebookista.

Kuva: Hippos / Hanna Leppänen

[whatsapp url="https://villivarsa.fi/2014/08/kansallinen-poninayttely-vermossa-91082014/#wa" title="Kansallinen Poninäyttely Vermossa 9.–10.8.2014"]

Avainsanat: , , , , ,