Uutta potkua harrastukseen elokuussa

VV08 kansi

Kesälaitumilla latautuneet hevoset ja harrastajat ovat täynnä uutta intoa! Elokuun Villivarsan kannessa hörisee R. R. Nykäisy, kimppahevonen, jota Villivarsakin voi sanoa omakseen. Komeakoipinen ravuri pääsi Raviliigan omistukseen Porin Kuninkuusravien varsahuutokaupassa.

VV08 pääjuttu

Miten hyvin sinulla ovat hallussa ratsastuskentän liikennesäännöt? Muistatko kummalta puolelta vastaantulija ohitetaan? Konkareillekin kertaus on opintojen äiti, joten Villivarsan kokoamat Ratsastuksen liikennesäännöt ovat sopivaa luettavaa kaikille.

VV08 liikennesäännöt

Olemme koonneet kattavan esittelyn erilaisista kuolaimista: gägikuolain hyppytilanteisiin, hackamore herkkäsuiselle.

VV09 kuolaimet

Lisäksi elokuun numerossa puhutaan hevosten ruokinnasta, tehdään viilentävä savihoito, askarrellaan muunneltava lukujärjestys syksyn menoja varten ja opetellaan avainsanoja englanniksi – vaikkapa googlauksen avuksi.

Uusi Villivarsa ilmestyy torstaina 14.8. Iiiiihania lukuhetkiä!

[whatsapp url="https://villivarsa.fi/2014/08/uutta-potkua-harrastukseen-elokuussa/#wa" title="Uutta potkua harrastukseen elokuussa"]

Avainsanat: , , , ,