Hauska tavata, R.R. Nykäisy!

Villivarsa kävi tapaamassa SRL:n kimpan Raviliiga-hevosta R.R. Nykäisyä Suomenratsujen Kuninkaallisten yhteydessä Ypäjän Hevosopistolla lauantaina. Paikalla oli kymmenkunta kimppalaista, hoitaja Miia Myllymäki ja tietenkin päätähti, jota kuulemma Nykäseksikin tallilla kutsutaan.

Hevosemme oli kovin utelias ja innokas maistelemaan kaikkea mitä kimppalaisilla oli mukana, aina kameroista puseroihin ja laukkuihin. Oikeita herkkuja emme tietenkään tarjonneet, ettei ravilupauksen dieetti kärsi.

Näin hevosemme tulee tervehtimään myös teitä, Villivarsan lukijat!

Raviliiga 2014: R.R. Nykäisy

Raviliiga 2014: R.R. Nykäisy

Raviliiga 2014: R.R. Nykäisy

Raviliiga 2014: R.R. Nykäisy

Raviliiga 2014: R.R. Nykäisy

Raviliiga 2014: R.R. Nykäisy

R.R. Nykäisy Heppa-järjestelmässä.

[whatsapp url="https://villivarsa.fi/2014/09/hauska-tavata-rr-nykaisy/#wa" title="Hauska tavata, R.R. Nykäisy!"]

Avainsanat: , ,