Missil ja Broängens Ghosakrama ovat uudet ponikuninkaalliset

Missil ravasi ponikuningattareksi ja Broängens Ghosakrama ponikuninkaaksi Härmän raviradalla viikonloppuna järjestetyissä ponikuninkuusraveissa. Kuninkuuksista juoksivat a-ponit, eli shetlanninponit (säkä korkeintaan 107 cm).

Villivarsa 9/2014
”Voitto oli ihan mahtava ja oli upeaa ajaa lähdössä. Minä olin aika varma lähdön jälkeen, että tamma voitti”, totesi ohjastaja Sara Niemi Hippokselle. Kunkkariviikonlopun jälkeen Missil jäi lomalle, sillä se on kantavana!

Villivarsa 9/2014
Broängens Ghosakrama voitti molemmat osakilpailut. ”Ei siitä tietysti jäänyt ynnäiltävää enää lähdön jälkeen”, osaomistaja Henna Pakkanen sanoi. Ponia ohjasti Sanna Tuuri.

Poniruhtinaan ja -ruhtinattaren titteleistä kilpailivat b-ponit, eli yli 107 cm korkeat shettikset ja kaikki muut puhdasrotuiset ponit. Uusi poniruhtinatar on Kalypzo ja poniruhtinas on Jarmo.

Villivarsa 9/2014
Poniruhtinatarkilpailussa Kalypzon ja Melina Maunon (kuvassa) jälkeen toiseksi tuli Kålmans Polly – Fanny Suomela ja kolmanneksi Katrinebergs Melka – Riku Rikala.

Villivarsa 9/2014
Ruhtinaskilpailussa Jarmon ja Tessa Länsimäen (kuvassa) jälkeen toiseksi tulivat Ernst Rivaldo – Mira Kaappola ja kolmanneksi Robbie Wee – Katariina Marttila.

Lisää kuvia ja tunnelmia löydät tapahtuman Facebook-sivulta.

Kuvat: Tuulia Nelimarkka – www.tuulian.net

[whatsapp url="https://villivarsa.fi/2014/09/missil-ja-broangens-ghosakrama-ovat-uudet-ponikuninkaalliset/#wa" title="Missil ja Broängens Ghosakrama ovat uudet ponikuninkaalliset"]

Avainsanat: , , , ,