Syyskuussa kannustetaan kamuja

Villivarsa 9/2014

Syyskausi on ollut käynnissä jo tovin, mutta ehkä ihan jokainen uusi tallikamu ei vielä tunnu tutulta. Onneksi tutustumiselle on aikaa koko syksy! Mutta ennen kuin mennään siihen, tavataan syyskuun Villivarsan kansikuvapoika.

Kyrö Hot Flow eli Leo on 5-vuotias suomalainen puoliverinen eli fwb. Se osallistui kasvattajansa, omistajansa, kouluttajansa ja ratsastajansa Siiri Kyrön kanssa nuorten kouluhevosten MM-kilpailuihin. Millainen matka oli ja miten Leo siitä selvisi, sen kerromme syyskuun lehdessä! Ennen sitä voit kurkata videosta, miltä Leo näytti noin vuosi sitten.

Villivarsa 9/2014

Yhteishenki paranee yhdessä puuhastelemalla ja toisiin tutustumalla. Pelkkä jutustelu ei aina riitä, vaan tarvitaan tekoja! Syyskuun lehdestä löydät kymmenen vinkkiä yhteisiin hetkiin. Ja jos tuntuu siltä, että jännitys hidastaa tallille kotiutumista, apua on luvassa siihenkin.

Villivarsa 9/2014

Ratsastuskoulussa harrastamisen hyvä puoli on se, että pääsee monien erilaisten hevosten satulaan. Millaista on käydä ratsastuskoulussa, jossa on vain yhden hevosrodun edustajia? Voiko issikoilla edes ratsastaa koulua? Kyllä voi, se selvisi, kun kävimme kysymässä asiaa Minna Järvisen eli Mintzun tallilta. Mintzu muuten piti aikoinaan omaa palstaa Villivarsassa!

Villivarsa 9/2014

Syyskuun Villivarsasta löytyy myös mieskilparatsastajien ajatuksia syrjimisestä tallilla, asiaa jalkojen kylmäämisestä, ohje hevoskoristeiden tekemiseen, kouluratsastaja Susanna Thermanin haastattelu sekä juliste ravikuningas Köppisestä!

Syyskuun Villivarsa ilmestyy torstaina 11.9.2014!

[whatsapp url="https://villivarsa.fi/2014/09/syyskuussa-kannustetaan-kamuja/#wa" title="Syyskuussa kannustetaan kamuja"]

Avainsanat: , , ,