HIHS: Posse hyppää hevosen selkään

Villivarsa: HIHS 2014

Tänään perjantai-iltana kannattaa katsoa Posse. Suureksi tv-suosikiksi noussut ohjelma nimittäin osallistuu HIHS-humuun! Instagramista ja Twitteristä on voinut bongailla kiinnostavia kuvia siitä, mitä telkkarissa tullaan näkemään!

Kilon tallilta tuotiin kuvauksia varten kaksi luottoratsua. Aku Hirviniemi hyppäsi Lyra-ponin selkään ja Duudson-Jukka Balou-hevosen ratsaille. Jukka nähtäneen hyppäämässä esteitä aina 80-korkuisiin asti, valmentajanaan Mikael Forstén! HP Parviainen puolestaan keskittyi kouluratsastukseen, tai ainakin istumaan satulassa.

Kuva: Kuvakaappaus Jukka Hildenin Instagramista

[whatsapp url="https://villivarsa.fi/2014/10/hihs-posse-hyppaa-hevosen-selkaan/#wa" title="HIHS: Posse hyppää hevosen selkään"]

Avainsanat: ,