Lokakuussa haaveillaan

Villivarsa 10/2014

Sitä mukaa kun illat (ja aamut ja päivät) alkavat hämärtyä, haaveiluun käytetty aika kasvaa. Haaveena voi olla oma hevonen, upea matka, taitojen kehittyminen tai vaikkapa uuden ystävyyden syntyminen. Haaveilu kannattaa, sillä se on ensimmäinen askel kohti haaveen toteutumista!

Suomenhevostamma Arpa oli varsana arka ja hankala käsitellä. Arvan omistaja Minna Kyrö takuuvarmasti haaveili siitä, että Arpa rohkaistuisi ja alkaisi suhtautua uusiin asioihin ja tilanteisiin uteliaasti. Ja niin kävi! Nyt Arpa ei kammoksu edes hautoja, tukkeja tai muita maastoesteitä!

Villivarsa 10/2014

Järjestimme Ystäväni hevonen -blogin kanssa #hevoshaave-kisan. Voittajaksi valikoitui Inka Silvennoinen, jonka veimme issikkaretkelle. Hänen toiveenaan oli päästä laukkaamaan maastossa. Ja kuinkas sitten kävikään… Voit lukea lisää maastoretkestä myös Ystäväni hevonen -blogista.

Villivarsa 10/2014

Kun syksy harmaantuu, kannattaa värien antaa räiskyä vaatteissa! Parhaat pukimet paitsi näyttävät kivoilta, ovat myös käytännöllisiä ja helposti puhdistettavissa!

Villivarsa 10/2014

Lokakuun lehdestä löydät lisäksi vinkkejä oman ratsastuksen videointiin, apua mahapanssarin kiinnittämiseen, kuulumisia westernin SM-kisoista sekä Vuoden hevonen 2014 -kisajulistuksen!

Charlotte Dujardin ja Valegro sekä tuore poniravikuningas Bröängens Ghosakrama löytyvät julisteesta.

Lokakuun Villivarsa ilmestyy keskiviikkona 15.10.2014!

[whatsapp url="https://villivarsa.fi/2014/10/lokakuussa-haaveillaan/#wa" title="Lokakuussa haaveillaan"]

Avainsanat: , ,