Kultainen ansiomerkki Marko Björsille

Villivarsa

Suomen Ratsastajainliiton vuosikokouksessa viiikonloppuna jaettiin kunniamerkkejä ratsastusalan kehitykseen vaikuttaneille henkilöille. Yksi kultaisen ansiomerkin saajista on Villivarsastakin tuttu Marko Björs! Ansiomerkin perustelut kuuluvat näin:

”Edustajisto päätti myöntää Dressage Team Travers ry:n esityksestä kultaisen ansiomerkin helsinkiläiselle Marko Björsille. Björs on toiminut junioreiden ja nuorten ratsastajien kouluratsastuksen maajoukkuevalmentajana nostaen ikäryhmien kilpailutasoa aina joukkueiden saamiseen PM- ja EM-tasolle. Björs kehittänyt kilpailutoimintaa myös liiton kouluratsastuskomitean jäsenenä. Hän toiminut arvostettuna kouluratsastustuomarina ja ansioitunut myös kilpailujen järjestäjänä eri toimihenkilötehtävissä. Björs on menestyksekäs kilparatsastaja, edustanut Suomea juniorina ja nuorena ratsastajana PM- ja EM-kilpailuissa. Seniorina hän on voittanut mm. Suomen mestaruuden ja SM-joukkuekultaa ja kilpaillut kansainvälisellä tasolla. Björs on tehnyt ratsastusta tunnetuksi myös toimittajana sekä julkaissut kaksi ratsastusaiheista kirjaa.”

Villivarsa onnittelee!

[whatsapp url="https://villivarsa.fi/2014/11/kultainen-ansiomerkki-marko-bjorsille/#wa" title="Kultainen ansiomerkki Marko Björsille"]

Avainsanat: ,