Marraskuussa hellitään ja hoidetaan

Villivarsa 11/2014

Marraskuussa hevosissa riittää hoitamista, kun kura lentää ja taivaalta tulee vettä, räntää ja lunta. Marraskuun Villivarsassa perehdytään kimon hepan kiillottamiseen ja muuten vaan ihastellaan näitä uljaita otuksia.

Kannessa poseeraavat Eveliina Talvio ja Sol Y Sombra. Ratsukko on hitsautunut yhteen jo monen vuoden ajan, ja heidän välisensä yhteistyö ja luottamus tuottavat tulosta myös kilpakentillä. Nämä tyypit haluavat pärjätä, mutta millaista työtä se vaatii? Se selviää jutustamme!

Villivarsa 11/2014

Oletko lukenut Venla-hevoskirjasarjaa? Jututimme sen takana olevaa Päivi Lukkarilaa ja kysyimme, millaista on hevoskirjailijan työ. Ja kyllä, hohdokkaalta kuulostavassa hommassa Päivi pääsee myös rapsuttelemaan kauraturpia.

Villivarsa 11/2014

Vastoinkäymisten edessä itseluottamus saattaa horjua. Tiesitkö, että niin voi käydä myös hevosille? Selvitimme, miten hevosten itseluottamus syntyy ja miten sitä voi tukea.

Villivarsa 11/2014

Marraskuun lehdestä löydät myös Vuoden hevonen ja Vuoden keppihevonen -kisojen finalistit!

Marraskuun Villivarsa ilmestyy keskiviikkona 12.11.2014!

[whatsapp url="https://villivarsa.fi/2014/11/marraskuussa-hellitaan-ja-hoidetaan/#wa" title="Marraskuussa hellitään ja hoidetaan"]

Avainsanat: ,