Joulukuun Villivarsan parhaat lahjavinkit

Joulukuun Villivarsassa tutustutaan Suomen parhaaseen talliporukkaan ja Raviliigan varsoihin, huolletaan varusteet sekä testataan, kuinka joulumielinen sinä mahdatkaan olla.

Kannessa poseeraa minishettis Rapidashin, jolla on kokoaan suurempi luonne. Kavereiden kesken Tappi-nimeä totteleva – ja toisinaan myös tottelematon – poni on tehnyt uraa raviponina, ja sen pullea ego riittää myös näyttämään kaapin paikkaa isommille hevosille.

Jouluisia hevosystävän lahjavinkkejä on tarjolla ihan joka lähtöön, ja jouluistakin jouluisemman terveyhdyksen lukijoillemme lausuu jouluporo Petteri Punakuonoksi naamioituva falabellaystävämme Chali.

Joulukuun Villivarsa ilmestyy torstaina 11.12.2014

 

[whatsapp url="https://villivarsa.fi/2014/12/joulukuun-villivarsan-parhaat-lahjavinkit/#wa" title="Joulukuun Villivarsan parhaat lahjavinkit"]

Avainsanat: