Joulun paras lahja: hetki hevosen kanssa

Suomen Ratsastajainliiton hyväntekeväisyyshankkeen avulla tarjotaan hevoselämyksiä vähävaraisten perheiden lapsille. Mukana ovat myös vapaaehtoisjärjestö Hope, Parasta Lapsille ja Pelastakaa Lapset ry sekä useat liiton yhteistyökumppanit, jäsentallit ja -seurat.

Kuva: Sonja Holma

Hyväntekeväisyyshankkeessa tarjotaan alakouluikäiselle, vähävaraisen perheen lapselle ratsastuksen alkeiskurssi ja muuta hevostoimintaa, kuten mahdollisuus osallistua hevoskerhoon. Hankkeen suojelijana toimii presidentti Tarja Halonen.

Hyväntekeväisyyshankkeen pilottivaiheessa tänä syksynä ratsaille nousi 30 lasta ympäri Suomen, mukana hyväntekeväisyydessä oli 10 Ratsastajainliiton jäsentallia tai -seuraa. Tavoitteena on nostaa 300 lasta hevosen selkään seuraavien kolmen vuoden aikana. Hevosihmiset ovat innostuneet hankkeesta, ja Ratsastajainliiton alueet keräsivät hyväntekeväisyyskilpailulla siihen lähes 5000 euroa.

Ratsastajainliitto on perustanut yhdessä Hope – Yhdessä & Yhteisesti ry:n kanssa lahjoituslippaan, jonka kautta kaikki kiinnostuneet voivat tukea hanketta. Lahjoitukset käytetään yksinomaan vähävaraisten lasten ja nuorten ratsastusharrastustoimintaan. Nyt joulun alla on siis mahdollista hankkia aineeton lahja, jolla voit tukea lasten ja nuorten ratsastusharrastusta. Hankittuasi lahjan voit lähettää ystävällesi joko sähköisen tai tulostetun kortin, jossa kerrot lahjoituksesta.

Lue lisää: SRL: Hyväntekeväisyyshanke tarjoaa ratsastuselämyksiä lapsille ja nuorille

Kuva: Sonja Holma

[whatsapp url="https://villivarsa.fi/2014/12/joulun-paras-lahja-hetki-hevosen-kanssa/#wa" title="Joulun paras lahja: hetki hevosen kanssa"]

Avainsanat: , , , , ,