Raviliiga 2014: Real Red Forssasta

Nimi: Real Red
Lempinimi: Ruusu
Rotu ja sukupuoli: amerikkalais-ranskalainen lämminverinen, tamma
Syntynyt: 27.4.2013
Suku: i. Revenue e. Chelemark Ginger ei. Super Pleasure
Valmentaja: Tapio Mäki-Tulokas
Talli: Tiina ja Juha Koskelan talli, Pilvenmäki, Forssa
Liigan kummi: Vesa-Matti Loiri

Villivarsa, Raviliiga, Forssa

Millainen kimppanne on jäsenistöltään?

Meillä on osakkaita vauvasta vaariin; osuuksia on ostettu mm. 70-vuotislahjaksi ja lapsille ensimmäiseksi omaksi hevoseksi. Osakkaita on ympäri Suomea.

Millainen on hevosen luonne ja parhaat ominaisuudet?

Ruusu on tehnyt meihin vaikutuksen rauhallisuudellaan ja iloisuudellaan. Lisäksi sen liitävä ravi on erittäin miellyttävää katsella. Ruusulla on myös erikoisuutena oikeassa vuohisessa hauska Z-sekakarvamerkki. Ruusu on nimensä mukaan kaunis ja punainen.

Miten hevosen syksy on sujunut?

Ruusu on kotiutunut hyvin esikouluunsa Koskelan tallille, jossa se oppii ravihevosena olemisen ABC:n. Kimpallamme on ollut jo kaksi tapaamista Ruusun kanssa ja viimeksi se esittäytyi meille radalla ennen ravien alkua. Samalla kuvattiin myös ensimmäinen TV-lähetys Vermon Kutoseen, jossa esiteltiin raviliigaa ja Ruusua. Syysflunssaa lukuun ottamatta Ruusu on ollut terve, mutta on nyt levossa irtopalaleikkauksen vuoksi. Treeni jatkuu normaalisti jalan parannuttua.

Mitä uusi vuosi tuo tullessaan?

Lisää perustreeniä. Vauhtia ruvetaan kasvattamaan kevään kuluessa. Mikäli kaikki menee hyvin, on odotettavissa ainakin opetuslähtö. Menemme kuitenkin hevosen ehdoilla.

Mikä on liigan tavoite?

Tavoitteenamme on luoda mahdollisimman ihastuttavia hetkiä raviurheilun ja Ruusun parissa. Liigahevoset on ilmoitettu myös ennakkomaksullisiin suurkilpailuihin ja suurin toiveemme on tietysti pärjätä niin niissä kuin muissakin ravilähdöissä.

Real Red Raviliiga-sivuilla.
Tutustu muihin Raviliiga 2014 -hevosiin.

Haastateltava: Silja Mäki-Tulokas
Kuva: Taina Toivonen

[whatsapp url="https://villivarsa.fi/2014/12/raviliiga-2014-real-red-forssasta/#wa" title="Raviliiga 2014: Real Red Forssasta"]

Avainsanat: ,