Vuoden hevonen ja keppihevonen – äänestys on päättynyt

Vuoden hevonen ja Vuoden keppihevonen 2014 valitaan yleisöäänestyksellä, ja äänestys on nyt päättynyt. Ääniä lasketaan parhaillaan, ja kun laskutoimitus on päätynyt, voittajiin ollaan yhteydessä henkilökohtaisesti.

Samalla arvotaan tuotepalkintoja kaikkien ehdokkaansa kisaan lähettäneiden ja suosikkiaan äänestäneiden kesken. Voittajat saavat palkintonsa postissa.

Villivarsa: Vuoden keppari 2014
Tämä keppari lähtee palkinnoksi ja uudeksi tallikamuksi Vuoden keppihevoselle 2014!

Kuinka finalistit valittiin

Kumpaankin kilpailusarjaan lähetettiin kymmeniä ja taas kymmeniä ehdokkaita. Vuoden hevonen ja Vuoden Keppihevonen -kisojen finaaliin pääsyn ensimmäinen edellytys on se, että ilmoittautumisohjetta on noudatettu. Esimerkiksi tietty kuvakoko (min. 1 Mt) vaaditaan siksi, että valokuva on mahdollista julkaista lehdessä.

Ilmoittautumisohjeen mukaisesti esiteltyjen hevosten ja keppihevosten joukosta Villivarsan toimitus valitsee finalistit niin, että mukana on mahdollisimman erilaisia osallistujia.

[whatsapp url="https://villivarsa.fi/2014/12/vuoden-hevonen-ja-keppihevonen-aanestys-on-paattynyt/#wa" title="Vuoden hevonen ja keppihevonen – äänestys on päättynyt"]

Avainsanat: ,