Tätä ei näytetty Villivarsan Ravihomma haltuun -sarjassa

Tätä ei tammikuun Villivarsassa näytetty

Tätä et nähnyt tammikuun Villivarsan Ravihomma haltuun -sarjassa, jonka aloitusosassa SRL:n ja Villivarsan Raviliiga-varsa ja R.R. Nykäisylle puettiin suojat. Tähtimallimme päätti keventää vakavaa tunnelmaa tavalla, jonka ajoitus oli suorastaan täydellinen. Valjastussarjan ensimmäistä osaa kuvattaessa kaikkia vähän jännitti. Vaan eipä jännitä enää. Ajoituksella Nykä myös osoitti huomaavaisuutta hoitajaansa Miiaa ja valokuvaaja Artoa kohtaan, koska seuraavana kuvattavana oli häntäremmin pukeminen. Silojen ja häntäremmin saloihin perehdytään 12.2. ilmestyvässä helmikuun Villivarsassa.

[whatsapp url="https://villivarsa.fi/2015/01/tata-ei-naytetty-villivarsan-ravihomma-haltuun-sarjassa/#wa" title="Tätä ei näytetty Villivarsan Ravihomma haltuun -sarjassa"]