Uusi, vauhdikas vuosi 2015!

Villivarsa 1/2015

Vuoden ensimmäinen Villivarsa on ilmestynyt. Kansikuvassa poseeraa russponi Aapo, jonka lehden lukijat äänestivät Vuoden hevoseksi 2014. Kepparisarjan voitti Mistral – tutustu tähän energiseen tapaukseen tarkemmin!

Villivarsa 1/2015

Unelma-ammatina tallimestari? Juttusarjastamme voit lukea, mitä tämän korvaamattoman hevosalan ammattilasen työhön kuuluu. Voimme paljastaa, että työnkuvaan kuuluu miltei kaikki mitä tallin alueelta löytyy! Työstään meille kertoo Keravan ratsastuskoulussa työskentelevä Susanna Örn.

Villivarsa 1/2015

Tänä vuonna Vilivarsa ottaa ravihommat haltuun! Jo tutuksi tullut palstamme Homma haltuun nimittäin käsittelee tämän vuoden ajan raviasioita, ja kaikkihan lähtee valjastuksesta. Huippumallina on tietysti Raviliiga-hevosemme Nykä!

Villivarsa 1/2015

Tammikuun Villivarsa on ilmestynyt torstaina 8.1.2015.

[whatsapp url="https://villivarsa.fi/2015/01/uusi-vauhdikas-vuosi-2015/#wa" title="Uusi, vauhdikas vuosi 2015!"]

Avainsanat: