Runoile itsesi leirille

Ratsastuskeskus Fenix tarjoaa Villivarsan lukijoille jo perinteeksi muodostuneen leirikilpailun, jona onnekas voittaja saa palkinnoksi paikan viiden päivän mittaiselta hevosleiriltä kesällä 2015. Leirin ajankohta sovitaan voittajan kanssa henkilökohtaisesti. Leirin arvo on 395 euroa.

Kilpailun tehtävänä on kirjoittaa runo alla olevan kuvan inspiroimana. Mitä mahtaa Hugolla (vas.) ja Karkilla olla meneillään?

Runoile itsesi leirille

Palkinto arvotaan kaikkien 12.3.2015 mennessä vastanneiden kesken. Lähetä runosi, omat ja huoltajasi yhteystiedot sekä kuvaus ratsastus – ja hevoskokemuksestasi osoitteeseen villivarsa @otavamedia.fi (kirjoita viestin otsikoksi Fenix) tai Otavamedia, Villivarsa 2, Fenix, 00002 Helsinki.

Ratsastuskeskus Fenix on Raaseporin Pohjassa sijaitseva, vuonna 2009 perustettu SRL:n hyväksymä ratsastuskoulu.

Kuva: Ratsastuskeskus Fenix

[whatsapp url="https://villivarsa.fi/2015/02/runoile-itsesi-leirille-2/#wa" title="Runoile itsesi leirille"]

Avainsanat: ,