Uusi ravirata Pohjanmaalle

Kauhavan Härmään, Powerparkin alueelle rakennetaan uutta ravirataa – ratsastuskeskus siellä jo onkin. Uuden radan on määrä valmistua keväällä 2016. Yhteensä Suomessa on tällä hetkellä 43 ravirataa, ja Härmän ravirata toimii nykyisin vain kesäratana.

Villivarsa: PowerParkin ratsastuskeskus

Ja kun ravirata on valmis, tarvitaan sinne tietysti ravitkin! Suunnitteilla on muun muassa iso Nordic King -tapahtuma, joka tuo radalle kovat pohjoismaiset kylmäveriset. Tapahtuma on tarkoitus järjestää juhannusviikolla joko radan valmistuttua heti vuonna 2016 tai 2017.

Tapahtuman ideoija Pekka Lillbacka kaavailee tapahtumasta koko perheen spektaakkelia, joten jäämme mielenkiinnolla odottamaan, mitä tuleman pitää!

Kuva: Powerpark

[whatsapp url="https://villivarsa.fi/2015/02/uusi-ravirata-pohjanmaalle/#wa" title="Uusi ravirata Pohjanmaalle"]

Avainsanat: , ,