Yhteistä iloa

Yhteistä iloa - leirikesä lähestyy!

Helmikuun Villivarsassa aletaan haaveilla kesän hevosleireistä ja vietetään ystävänpäivää. Mikä olisikaan parempi parivaljakko kansikuvaan kuin kaksikko, joka viihtyy toistensa seurassa lajirajoista välittämättä?

Issikkamummo Frigg oli yksinäinen, kunnes se sai kavereikseen kaksi villasikaa, Irmelin ja Alman. Porukan yhteiseloa voi seurata myös niiden omalta Facebook-sivulta.

Issikan ja villasikojen erikoinen ystävyys

Niin, ne leirit! Monella on vanha, tuttu leiripaikka, johon on kiva palata joka vuosi. Mutta jos mielit vaihtelua, kurkkaa pieni vertailumme! Kokosimme taulukkoon yhdeksän erilaista leiriä, joista jokaisella on omanlaisensa sisältö ja taso. Yhdelle leireistä voit lähettää vanhempasi, ja elää jatkossa heppohin hurahtaneiden huoltajien kanssa…

Erilainen leirikesä

Jokainen viime vuonna hevosurheilua seurannut on takuulla saanut nähdä ja kuulla Eevamaria ”Nipsu” Porthan-Broddellista. Vuoden esikuvaksikin valittu kouluratsastaja on hyvä esimerkki siitä, että töitä pitää tehdä jos haluaa menestyä. Lapsena Nipsu tanssi balettia ja steppasi, mutta kun perhe kasvoi yhtäkkiä yhdellä shettiksellä, oli Nipsun tulevaisuus sinetöity.

Eevamaria Porthan-Broddell on päässyt kovalla työllä huipulle.

Hempeissä huopatossuissa kelpaa tepsuttaa kotosalla, ja sopivatpa ne myös lahjaksi ystävälle. Valitse värit oman tai kaverisi lempihepan mukaan, ja tee tossuihin vaikka läsi, tähti tai piirtokin!

Tee itse heppatossut!

Helmikuun Villivarsa ilmestyy keskiviikkona 11.2.2015!

[whatsapp url="https://villivarsa.fi/2015/02/yhteista-iloa/#wa" title="Yhteistä iloa"]

Avainsanat: , , , , , ,