Horse Fair -lippukisan voittajat arvottu

Arvoimme liput Horse Fair -messuille!

Kysyimme teiltä, mitä haluaisitte nähdä tai kokea tulevan viikonlopun Horse Fair -messuilla.

”Toivoisin että siellä olisi hyvä tunnelma, kauniita ja lahjakkaita hevosia. Yksi ehdoton minkä haluan nähdä on valjakkoajo ja estekilpailu. Sitten että oppisin siellä jostain lajeista ja hevosammateista lisää, saatika saisin ostaa eräälle erittäin tärkeälle hevoselle herkkuja ja hevosen omistajalle syntymäpäivälahjan. :)”

Näin vastasi yksi kisan voittaja!

Kisa on siis päättynyt ja liput on postitettu voittajille. Onnetaren suosikkeja olivat Seela Risla, Paule Ceballos, Fanni Antikainen, Pälvi Niemi ja Hanna Lindberg. Kiitos kaikille osallistuneille ja onnea voittajille!

Kuva: Horse Fair

[whatsapp url="https://villivarsa.fi/2015/03/horse-fair-lippukisan-voittajat-arvottu/#wa" title="Horse Fair -lippukisan voittajat arvottu"]

Avainsanat: ,