Turpa kohti kevättä

Villivarsa 3/2015 ilmestyy keskiviikkona 11.3.2015.

Tunnistatko kansikuvapollen? Kyseessä on blogista tuttu Futura, jonka omistaja Kaktu on kouluttanut ratsuksi. Kävimme kurkistamassa kaksikon eloon ja saimme todeta, että he ovat kuin luodut toisilleen!

Myytin takaa löytyy tottumus.

Hevoshommissa on monta asiaa, jotka tehdään aina samalla tavalla ja lainkaan miettimättä, miksi niin tehdään. Tartuimme muutamaan tapaan ja selvitimme, mitä tavan taustalta löytyy! Mukana myös pari kevyempää käytäntöä, jotka on saatu huomata erityisesti kisoissa!

Kengattömyys vaatii oikeat olosuhteet.

Kengillä vai ilman, kas siinä pulma! Paitsi että ei välttämättä ole. Yksi hevonen voi hyvin olla ilman kenkiä, mutta toinen tarvitsee ne ehdottomasti. Mitä pitää ottaa huomioon ennen kuin ryhtyy kengättömäksi?

 

Roosa Lappalainen palasi satulaan

Roosa Lappalainen loukkaantui vakavasti kenttäratsastuskilpailuissa ja menetti myöhemmin myös rakkaan ratsunsa. Vaikeuksista huolimatta rakkaus lajiin ei kadonnut. Lue jutustamme, mitä Roosalle kuuluu nyt!

Maaliskuun Villivarsa ilmestyy keskiviikkona 11.3.2015!

[whatsapp url="https://villivarsa.fi/2015/03/turpa-kohti-kevatta/#wa" title="Turpa kohti kevättä"]

Avainsanat: , , , , ,