Suuri kisanumero: Mukana mm. Kyra Kyrklund ja Satu Liukkonen

Villivarsa 4/2015

Villivarsan kisanumeron kannessa poseeraa Mea Packalénin kisaponi V.K. Nestor. Mealle tullessaan se oli esteratsu, mutta nyt menestystä on tullut koulukentillä. Menestyksen resepti on ollut yksinkertainen: työtä, työtä ja vielä vähän työtä.

Vilivarsa 4/2015: Kyra Kyrklund

Suomen tunnetuin, kuuluisin ja ehkä myös yksinkertaisesti paras ratsastaja on tietysti Kyra Kyrklund. Hän piti kouluratsastusklinikan Ypäjällä, ja Villivarsa oli tietysti paikalla. Meillä oli kunnia tavata Kyra myös kahdenkesken, ja pääsimme esittämään hänelle lukijoiden kysymyksiä.

Villivarsa 4/20145: Satu Liukkonen

Satu Liukkonen on menestynyt kilparatsastaja sekä ponien estemaajoukkueen valmentaja. Hän on tehnyt sisukkaasti sitä mitä on halunnut, ja siitä on lopulta seurannut menestystä. ”Periksi ei anneta”, tiivistää Satu.

Villivarsa 4/2015: Unelma-ammattina valmentaja

Riitta Holopaisella on noin 30 vuoden kokemus ratsastuksen opettamisesta ja valmentamisesta. Hänen tunnetuin valmennettavansa on tietysti olympiakouluratsastaja Emma Kanerva, joka aloitti taipaleensa Riitan ratsastuskoulun tuntiponilla. Valmennettavien menestys on Riitan mielestä mahtava asia, mutta parasta ammatissa ovat tietysti hevoset.

Lehdestä löydät myös tietoa stewardin työstä, esteratsastaja Mikael Wahlman paljastaa menestyksensä salaisuuden, opettelemme pukemaan ravurille korvahuput ja korvapallot ja autamme sinua testaamaan, millainen kisakatsoja olet. Julisteesta löydät parhaillaan Las Vegasissa maailman cupin finaalissa kilpailevan ratsukon Terhi StegarsAxis TSF.

Villivarsa 4/2015 ilmestyy keskiviikkona 15.4.2015!

[whatsapp url="https://villivarsa.fi/2015/04/suuri-kisanumero-mukana-mm-kyra-kyrklund-ja-satu-liukkonen/#wa" title="Suuri kisanumero: Mukana mm. Kyra Kyrklund ja Satu Liukkonen"]

Avainsanat: , , , , , , , ,