Terhi Stegars 4YourHorse-tapahtumaan!

Kouluratsastaja Terhi Stegars on yksi syksyllä Helsinki Horse Show’n yhteydessä järjestettävän 4YourHorse-tilaisuuden osallistujista. Tilaisuudessa käsitellään aina ja erityisesti nyt ajankohtaista aihetta, hevosen hyvinvointia, koulutusta, oppimista ja käsittelyä.

Terhi Stegars ja Axis TSF

Juuri kouluratsastuksen maailmancupin finaalissa Las Vegasissa sijalle 13. Axis-orilla ratsastanut Terhi on mainio henkilö keskustelemaan hevosen hyvinvoinnin ja kilpaurheilun yhteensovittamisesta.

Tapahtumaan saapuu myös Suomen kouluratsastusmaajoukkueen valmentaja Emile Faurie, joka Janne Berghin kanssa demonstroi piaffe-harjoituksia. Jo aiemmin tapahtuman julkistettuja puhujia ja esiintyjiä ovat muun muassa arvostettu hevoskouluttaja Dr. Andrew McLean ja eläintenkouluttaja Tuire Kaimio.

Tapahtuma jakaantuu kahteen osaan, iltapäivällä ja alkuillasta vuorossa ovat luennot ja paneelikeskustelu, illalla aiheita havainnollistetaan hevosten kanssa.

Klo 14-18 Luennot ja paneelikeskustelu
– Dr. Andrew McLean: Training the Sport Horse–Ethology & Learning Theory
– Tuire Kaimio: Hyvinvoinnin huomioiminen: positiivinen vahvistaminen ja siedättäminen kouluttajan työkaluina
– Paneelikeskustelu: Ovatko hevosen hyvinvointi ja kilpaurheilu yhteen sovitettavissa? Keskustelemassa Dr. Andrew McLean, emeritusprofessori Ilkka Alitalo, kouluratsastaja Terhi Stegars, eläintenkouluttaja Minna Tallberg ja Suomen Eläinsuojeluyhdistysten liiton toiminnanjohtaja Kati Pulli.

Klo 18.45-23.00 Havaintoesitykset hevosten kanssa
– Dr. Andrew McLean: Ethical Training of the Sport Horse. Demo eritasoisten hevosten kanssa.
– Minna Lindström ja Jaana Pohjola: Klassinen ratsastus kohtaa tuplavahvisteen. Mukana paralympiaratsastaja Jaana Kivimäki.
– Kari Vepsä: My Way
– Janne Bergh ja Emile Faurie:  Kolme piaffe-harjoitusta

Kuva: Sonja Holma / SRL
Lähde: Helsinki Horse Show´n tiedote

[whatsapp url="https://villivarsa.fi/2015/04/terhi-stegars-4yourhorse-tapahtumaan/#wa" title="Terhi Stegars 4YourHorse-tapahtumaan!"]

Avainsanat: , , ,