Kohta tulee kesä!

Villivarsa 5/2015: Pararatsastaja Jessica Kerttunen ja Sulo

 

Villivarsan kannessa hymyilee pararatsastaja Jessica Kerttunen Sulo-ratsunsa kanssa. Maajoukkueessa kilpaileva Jessica siirtyi pararatsastajaksi muutama vuosi sitten kilpailtuaan ensin kymmenisen vuotta avoimissa sarjoissa. Kilparatsastajana Jessicassa on parasta hyvät hermot: hän ei säpsy, vaikka Sulo-poni niin tekisikin!

Pararatsastaja Jessica Kerttunen ja Sulo

Kesä on täynnä kisoja paitsi maajoukkueen tyypeillä, niin myös meillä tavallisilla tuntiratsastajilla! Leireillä testataan taitoja leirikisoissa, ja monilla talleilla kevät päättyy tallikisoihin tai ainakin rataharjoitukseen. Ja vaikka omasta kalenterista ei kisoja löydykään, kannattaa ratoja ratsastaa harjoituksen vuoksi vaikka olohuoneen matolla tai mielikuvituksessa. Kokeile, onko rata entistä helpompi muistaa, jos kirjot sen tyynyliinaan ja uinut sen päällä!

Villivarsa 5/2015: Tehdään itse koulurata tyynyliinaan

Tallin kevättohinoissa ja -juhlissa parasta on yhteinen puuhastelu ja tietysti ruoka. Yhdistimme nämä kaksi samaan juttuun. Minihampurilaisia nyyttäreille, maistuisiko? Entä hullut hahmot pukuratsastukseen, kiinnostaisiko?

Herkut ja leikit tallin juhliin

Tuskin tarvitsee kertoa, kuka on Ronja Salmi. Siitä huolimatta jututimme häntä ja selvitimme, millainen hänen ja Miran yhteinen taival on ollut ja kuinka Ronjasta tulikin kenttäratsastajan sijaan kirjoittaja.

Ronja Salmi on ikuinen ponityttö

Lehdestä löydät myös tietoa laidunkauteen valmistautumisesta, ravurin päävehkeiden pukemisesta ja vastalaukan ratsastamisesta. Julisteessa poseeraa upea budjonnyinhevonen!

Villivarsa 5/2015 ilmestyy keskiviikkona 13.5.2015!

[whatsapp url="https://villivarsa.fi/2015/05/kohta-tulee-kesa/#wa" title="Kohta tulee kesä!"]

Avainsanat: , , , , ,