Novellikisa alkaa – osallistu sinäkin!

Osallistu kilpailuun ja voita itsellesi upea hevoskirja!

Villivarsa 6/2015: Novellikisa alkaa

Villivarsan kesäinen novellikisa käynnistyy jälleen. Kilpailun paras teksti julkaistaan syksyllä lehdessä. Lisäksi kilpailuun lähetettyjä novelleja julkaistaan Villivarsan blogissa. Päästä siis mielikuvituksesi hurjaan laukkaan!

Lähetä novellisi viimeistään 31.7.2015 os. Otavamedia, Villivarsa, Novellikisa, 00002 Otavamedia tai villivarsa@otavamedia.fi. Kirjoita sähköpostiviestin aiheeksi Novellikisa. Liitä novellisi mukaan myös yhteystietosi: nimi, ikä ja osoite.

Kaikkien osallistuneiden kesken arvotaan kolme upeaa Hevonen: Intohimo – Kauneus – Ylevyys – Vahvuus  -kirjaa (Elaine Walker, Gummerus). Kirjassa on paljon hevostietoa aina laumakäyttäytymisestä myytteihin ja legendoihin asti sekä etenkin hienoja valokuvia. Yhden kirjan arvo on noin 17 euroa.

[whatsapp url="https://villivarsa.fi/2015/06/novellikisa-alkaa-osallistu-sinakin/#wa" title="Novellikisa alkaa – osallistu sinäkin!"]

Avainsanat: ,