Odotettu varsakesä

Villivarsa 6/2015

Kuten uuden Villivarsan kannesta voi päätellä, kyseessä on varsanumero. Aiheesta riittääkin juttua varsin monelta kantilta. Aloittakaamme liikuttavimmasta…

Villivarsa 6/2015: Saku-varsa tarvitsi keinoemon

Saku-varsan elämän alkutaival ei ollut niin ruusuinen kuin jokaisella varsalla pitäisi olla. Sakun emä ei hyväksynyt omaa varsaansa, vaan kohteli sitä jopa vihamielisesti. Vaikka tilanne oli vaikea, apua onneksi löytyi. Hätiin tuli keinoemä!

Villivarsa 6/2015: Varsanäyttelyssä tutustutaan uusiin tilanteisiin

Kun kotona on kelpo varsa, sitä kannattaa näyttää muillekin. Silloin tie vie varsanäyttelyyn! Seurasimme kahden 1-vuotiaan orivarsan ensimmäistä näyttelykäyntiä. Kenellä on voimakas takaosa ja kenen ravi on kevyttä ja joustavaa? Lue jutustamme!

Villivarsa 6/2015: Mats Havulehto on Uudenmaan poniraviliigan luottokuski

Tunnet varmasti Nykän, Raviliiga-hevosemme? Nyt raviponit ovat saaneet oman liigan, ja Uudenmaan luottokuskina on Mini-Elitloppetissakin maatamme edustanut Mats Havulehto. Kävimme tutustumassa Matsiin, kimpanvetäjä Toni Sarkamaan ja tietysti itse raviponiin, Kattedahls Lokeen eli Atteen.

Lisäksi lehdestä löytyy tietoa varsan ensimmäisestä kesästä, varsakirjan askartelua ja kesäisiä testejä. Markon talli -palstan tähti on juuri kouluratsastuksen SM-kultaa ratsastanut Eevamaria Porthan-Broddell.

Villivarsa 6/2015 ilmestyy keskiviikkona 10.6.2015.

[whatsapp url="https://villivarsa.fi/2015/06/odotettu-varsakesa/#wa" title="Odotettu varsakesä"]

Avainsanat: , , , ,